Opskriften får I her:
HJEMMELAVET KETCHUP
550 g søde solmodne tomater (gerne blandede sorter)
2 løg i tern
1 æble, skrællet og skåret i tern uden kernehus
1 fed hvidløg, knust
1/2 dl æbleeddike
2 spsk brun farin
1 knivspids stødt nellike
1 tsk salt
friskkværnet peber
Tips: prøv at tilsætte lidt chili
Skær stilk og blomst af tomaterne og skær dem i mindre stykker. Kom tomater og resten af ingredienserne i en gryde og kog det op. Lad det småsimre under låg ca en time.
Lad det køle lidt af og blend det med en stavblender til det er helt fint. Kog ketchuppen så konsistensen er som ketchup.
Kommes i rene Atamon-skyllede glas
Holdbarhed: Jeg har lige taget hul på det sidste glas fra september 2015, så hvis du er omhyggelig med at skolde og Atamonskylle dine glas kan de altså sagtens stå køligt og mørkt et års tid....
Skær stilk og blomst af tomaterne og skær dem i mindre stykker. Kom tomater og resten af ingredienserne i en gryde og kog det op. Lad det småsimre under låg ca en time.
Lad det køle lidt af og blend det med en stavblender til det er helt fint. Kog ketchuppen så konsistensen er som ketchup.
Kommes i rene Atamon-skyllede glas
Holdbarhed: Jeg har lige taget hul på det sidste glas fra september 2015, så hvis du er omhyggelig med at skolde og Atamonskylle dine glas kan de altså sagtens stå køligt og mørkt et års tid....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar